Haasteesta ytimekkäästi!

Voit ottaa osaa: kortein, askarteluin, käsitöin. Työssä pitää näkyä jotain Sarah Kayta, esim. leimakuva, tarra, siirtokuva tai yleensä jokin julkaistu Sarah Kayn kuva. Ei itsepiirrettyjä, kopioituja. Muista tekijänoikeudet.

Permalinkitä työsi.

17.1.2011

Onnea voittajille!


Sarah Kay haasteen 1/2011 voittaja on arvottu. Arvottiin helmipakkaus ja lohdutusvoitto. 
Suoritin arvonnan olosuhteista johtuen itse ja seuraavasti: Tulostin kommentit ja leikkasin ne lipukkeiksi. Maaritin, jolla ei ollut blogia, puolesta kirjoitin kommentin omalla nimellä, että Maarit on mukana. Lipukkeet pistin vanhaan saippurasiaan.
Ravistelua rasia suljettuna. Rasian avaus ja nosto korkealle ylös, pään yläpuolelle ja nostin - lipukkeen. Illmeni, että lipukkeita olikin tullut kaksi kerralla. 
Mietin, mitä nyt? Päätin, että, kun kerta tuli kaksi lippua yhtäaikaa, niin toinen saa päävoiton ja toinen lohdutuksen. Päävoiton saa se, jonka nimen avaan ensimmäisenä ja se oli - Marita. Onnea voittajalle!


Toisessa lapussa luki oma nimeni, mikä tarkoittaa sitä, että lohdutuspalkinto menee Maaritille. Onnea! Päätin arpoa vielä toisenkin lohdutuspalkinnon ja se menee Anne S:lle. Onnea!


 Otan yhteyttä voittajiin sähköpostitse ja kiitän kaikki osallistujia!

1 kommentti:

Marita kirjoitti...

Palkinto saapui tänään, kiitos paljon!! :) Mukavaa viikonloppua!