Haasteesta ytimekkäästi!

Voit ottaa osaa: kortein, askarteluin, käsitöin. Työssä pitää näkyä jotain Sarah Kayta, esim. leimakuva, tarra, siirtokuva tai yleensä jokin julkaistu Sarah Kayn kuva. Ei itsepiirrettyjä, kopioituja. Muista tekijänoikeudet.

Permalinkitä työsi.

21.1.2013

Haaste 2/2013: Tuputtelua!No niin, tässäpä teille sitten uusi haaste talvipäivien iloksi. Kortin muoto ja koko on vapaa, tai voit tehdä myös jotain muuta kuin kortteja, ainoastaan yksi on sääntö Sarah Kay -teeman lisäksi tässä haasteessa, työssäsi on näyttävä jotain "tuputeltua"

Hauskoja hetkiä. Haaste on voimassa tämän (tammikuu) loppuun.

Tässä alla Armiidan kortti. Ihanat värisävyt ja tyylikäs kortti Armiidalta. Kiitokset, kun sain esitellä korttisi täällä.

 Made by Armiida


8 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Ihana kortti!

Anemone kirjoitti...

Tuputeltu on :) Siis mukana haasteessa .

Leila kirjoitti...

Mukava aihe Kiitos Aino!!

Maca kirjoitti...

Tässä korttini

Armiida kirjoitti...

Sinun korttisi on kaunis. Minäkin innoissani tuputtelin kortin, mutta enhän saanutkaan sitä sivulleni, enkä siten linkitettyä tänne, kun vuodatus on jälleen muutostöiden takia suljettu kirjoitusten ja kommenttien osalta loppukuun ajan.
Harmillista, mutta minkä sille voi.

Aino kirjoitti...

Niinpä niin! Itsekin joudun odottelemaan, että pääsisin taas Sinitaivaassa puuhailemaan. Jos laitat minulle kuvan sähköpostilla, niin voin julkaista sen tässä postauksessa nimelläsi/nimimerkillä.

Ulriikka kirjoitti...

ATC kortti linkitetty.

Armiida kirjoitti...

Vihoin vuodatuskin toimii, joten sain kortin myös omalle sivulleni.